Сезонът на партитата

С идването на топлите вечери, сезонът на партитата е открит. Сбирки с приятели, нови запознанства, много бяло вино, лимонова свежест и балончета от джин физ. Ако пък се чудиш с какво да нагостиш присъстващите, моето предложение ще откриеш в брой 14 на списание Нея.

7 коментара

 1. Здравей, Йоана! Извинявай за леко тъпия въпрос, но имаш ли информация от къде мога да купя свестен шприц с торба и добри накрайници? Виждал съм в Пикадили, но накрайниците бяха лошо изработени. Предварително благодаря!

  1. Здрав пош с метални накрайници в различни форми може да поръчаш от Амазон. Има един магазин в Редута, който внася пособия за сладкарството, но самото място, отношението на хората и цените не ми харесват. Пазарувам там в краен случай. Сайтът е zmeeborets.com

 2. Йоана, разгледах списанието и видях рецептата. Лесна и оригинална, много апетитна. Жалко, че са те представили само с името ти, а няма нищо повече за теб. Би било интересно.
  Поздрави и слънчеви прекрасни дни :)))

  1. Идеята е аз да представя рецепта, с което списанието представя и мен. 🙂
   Няма да казвам какво ще представя в следващия брой, но подсказвам, че ще бъде от най-грандиозните ми попадения за лятна рецепта. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *