Кое откъде? – продукти и магазини

„Кое откъде?“ е новата страница в моят блог, която е лесен навигатор за продуктите, които използвам в моите рецепти. Може да я откриеш в горната част на блога (под заглавието), в тъмната лента с навигацията.

Отдавна замислям тази страница след многобройните въпроси в коментарите и по електронната поща за определени продукти. Разбирам, че не всеки може да намери определена съставка, която се явява ключова в някоя рецепта.

Тъй като съм любознателна за нови вкусове, аз постоянно се информирам и търся непознати за мен съставки и подправки, които да включа в ежедневното си меню. Някои от тях споделям с теб чрез този блог.

Разбира се и ти много ми помагаш, когато споделяш твоите кулинарни открития от експерименти или от стари бабини рецепти. Учим се цял живот, за това всеки съвет и доброжелателен отзив са добре дошли.

Списъкът е съставен от продукти, за които има най-много запитвания. Ако смяташ, че съм пропуснала някой или желаеш да включа нов продукт, просто остави коментар или ми пиши на електронната поща, посочена в страницата „За мен“.

Вероятно, повечето продукти, които са включени в списъка може да се намерят и на други места от посочените. Аз съм отбелязала тези, в които най-често пазарувам.

И така, когато видиш някоя съставка в рецепта от моят блог, която не знаеш от къде да купиш, просто кликни на „Кое откъде?“.

7 коментара

  1. Здравей Йоана! Решила съм да подаря торта за празника на близка приятелка. Вече съм избрала и рецептата (излишно е да казвам, че е от твоя блог 🙂 ). Само не знам как да я опаковам, за да я поднеса. Ще ми дадеш ли някаква идея откъде да взема подходяща кутия?
    Благодаря предварително!

    1. На ул.Кадемлия 6 има магазин за сладкарски пособия, материали и инструменти. Оттам може да купиш подложки и кутии за торти в различни размери.

  2. И аз се чудех откъде да намеря подложки за торти!
    Наистина е много хубаво да си има човек една прекрасна Йоана под ръка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.