Кое откъде? – продукти и магазини

„Кое откъде?“ е новата страница в моят блог, която е лесен навигатор за продуктите, които използвам в моите рецепти. Може да я откриеш в горната част на блога (под заглавието), в тъмната лента с навигацията.

Отдавна замислям тази страница след многобройните въпроси в коментарите и по електронната поща за определени продукти. Разбирам, че не всеки може да намери определена съставка, която се явява ключова в някоя рецепта.

Тъй като съм любознателна за нови вкусове, аз постоянно се информирам и търся непознати за мен съставки и подправки, които да включа в ежедневното си меню. Някои от тях споделям с теб чрез този блог.

Разбира се и ти много ми помагаш, когато споделяш твоите кулинарни открития от експерименти или от стари бабини рецепти. Учим се цял живот, за това всеки съвет и доброжелателен отзив са добре дошли.

Списъкът е съставен от продукти, за които има най-много запитвания. Ако смяташ, че съм пропуснала някой или желаеш да включа нов продукт, просто остави коментар или ми пиши на електронната поща, посочена в страницата „За мен“.

Вероятно, повечето продукти, които са включени в списъка може да се намерят и на други места от посочените. Аз съм отбелязала тези, в които най-често пазарувам.

И така, когато видиш някоя съставка в рецепта от моят блог, която не знаеш от къде да купиш, просто кликни на „Кое откъде?“.

10 коментара

 1. Здравей Йоана! Решила съм да подаря торта за празника на близка приятелка. Вече съм избрала и рецептата (излишно е да казвам, че е от твоя блог 🙂 ). Само не знам как да я опаковам, за да я поднеса. Ще ми дадеш ли някаква идея откъде да взема подходяща кутия?
  Благодаря предварително!

  1. На ул.Кадемлия 6 има магазин за сладкарски пособия, материали и инструменти. Оттам може да купиш подложки и кутии за торти в различни размери.

 2. И аз се чудех откъде да намеря подложки за торти!
  Наистина е много хубаво да си има човек една прекрасна Йоана под ръка!!!

 3. Здравейте Йона,

  бих искла да сготвя за празниците някоя от рецептите със заешко месо. Може би пая. Никога не съм купувала заек от магазин. Дали може да ми препоръчате такъв. Благодаря 🙂 Ева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *