Моята книга „Аромати от сърцето на дома“ е в предварителна продажба

Аромати от сърцето на дома

С радост искам да ти съобщя, че отскоро моята първа кулинарна книга „Аромати от сърцето на дома“е пусната в предварителна продажба! Засега само онлайн, скоро ще я има и по книжарниците.

Книгата съдържа 80 авторски и непубликувани досега рецепти с пълнозърнесто брашно за хляб, сладки и солени изделия, информация за основните продукти и насоки за успешно приготвяне на рецептите.

Нямам търпение да я разлистя и да ѝ направя официално и обширно представяне с хубави снимки. В момента мога да покажа само как ще изглежда по проект.

Очаквай подробности.

Аромати от сърцето на дома

48 коментара

 1. Ехааа, поздравления за първата ти книга, мила Йоана!
  Изненада ме, че не е книга за разни сладости (нали имаш сладък зъб!), а темата е пълнозърнесто брашно. Много се радвам, успех!

  1. Ами всъщност рецептите за десерти с пълнозърнести брашна преобладават. 🙂 Но това не е всичко. Очаквай скоро подробна статия за идеята и съдържанието на книгата. Наистина се надявам да ти хареса.

 2. Сигурна съм че ще ми хареса и ще си купя книжката ти. Нали ти си моята вдъхновителка, моята кулинарна феичка 🙂 И градска също.
  Може да се срещнем случайно в Ловеч около Цветница 🙂

 3. Поздравления и от мен,Йоана! Книгата изглежда прекрасно! А заглавието е много истинско и сполучливо!
  Не се съмнявам в успеха й.

 4. Много трудно става поръчката Йоана. Не се разрешава с наложен платеж, не става и през ePay.bg. Остава да пробвам вариантите „Банков превод“, „в брой на каса“ и на банкомат.

  1. Мисля, че случаят е частен, но ако още някой има проблем – кредитната карта е необходимо да бъде регистрирана в ePay, за да може да се осъществи плащането чрез опция ePay.
   Така или иначе, книгата вече може да се поръчва с наложен платеж.

 5. Честито, Йоана!
  Отдавна очаквах това. Сигурно много се гордееш със себе си (а така и трябва)!
  Пожелавам ти много публикувани книги и още повече хора, които да ги купуват и да им се радват!

  1. Благодаря, Яна! Гордея се с всички, които положиха усилия по книгата – редактор, коректор, дизайнери, издател… (не непременно в този ред, всички са важни!). Не беше лесно и бързо, но не мога да не кажа най-накрая „Случва се!“ 🙂

 6. Браво, Йоана!
  Поздравления!
  Сигурна съм, че се е получил прекрасен резултат!
  Чакам с нетърпение да си я купя на хартиен вариант!
  Поздрави!!!!

 7. Поздравления! Вярвам, че си вложила изключително много вдъхновение и желание в тази първа книга и ти желая тези емоции никога да не утихват! 🙂 успех и занапред! 🙂

 8. Много се радвам за теб Йоана! Честито! Задължително ще си поръчам книгата ти. Продължавай все така!

 9. Поздравления за първата книга, Йоана! Прекрасна новина,моят сън се превръща в реалност ….
  Много вдъхновение ти желая.

 10. Честито, Йоана! Купуването на книгата е най-добрия начин по който всеки би могъл да ти отблагодари за така щедро предоставените ни от теб знания, опит, време и всичко останало, което не ни е известно на нас читателите, а ти знаеш какво ти струва! На опашката съм! Ще има ли възможност за автографи?

  1. Благодаря!
   Да, ще има насрочена дата за представяне на книгата. Ще може да се срещнем и да си поговорим. Ще обявя денят и мястото малко по-късно.

 11. Поздравления! Сигурна съм, че ще е естетска книга. Моля, кажи кога, къде и как ще бъде пусната в продажба.

  1. След 15 март би трябвало да започне разпространението във всички по-големи и вериги книжарници. Ще пиша допълнително.

 12. Честито, Йоана! Харесва ми начина по който представяте рецептите, обогатени с много информация и споделен опит! Поздравявам Ви, за идеята да издадете книга с рецепти с пълнозърнесто брашно… за мен тази тема е непозната и затова много любопитна! Успех!

 13. Страхотна новина! Поздравления! Нямам търпение за подробностите:) Заглавието е прекрасно, толкова „Йоанско“:)))

 14. Поздравления! С радост ще я разлистя, отдавна я чакам с нетърпение! На добър час, Йоана!

 15. БРАВО! Тази книга е другото ти дете, Йоана! Вложила си в нея душата си и всички свои най-добри качества. Тя ще бъде ценна за всички нас, които те познаваме и обичаме!
  Поздравления!
  Нека да бъде само началото, вярвам в твоя успех.

 16. Аз смятам да си я взема на 4 април с възможност личен автограф от авторката… :-* много прегръдки и само напред, Джо 🙂

 17. Аз май нещо съм пропуснала за 4-ти април..Къде ще даваш автографи (след като вече си нашата лична звезда)?

 18. Поздравления за книгата. Сигурна съм, че ще ни пренесе в приказен свят изпълнен с вълшебни аромати.
  Имам въпрос – мога ли да поръчам книгата с доставка до Англия и къде?
  Поздрави,
  Теодора

 19. Джоана, търся ти книгата под дърво и камък и очевидно е изчерпана, за мое най-голяма съжаление! Какъв е шансът да има някоя изостанала бройка или да планираш да я преиздадеш? Не че не следя рецептите от блога, но си е друго нещо книгата 🙂

  1. Здравей, Вержи! Тиражът на книгата е изчерпан и засега не се предвижда нов. Съжалявам, че те разочаровам.
   Надявам се да продължиш да намираш полезни неща в блога.

 20. Книгата е за вдъхновение, но не е драма, че я няма. Много по-удобно ми е в блога. Намирам си нещата лесно, а и винаги се възползвам от линковете, които слагаш към свързаните публикации. Истинска радост за душата ми е да готвя по твоите рецепти! Те са много повече от самите ястия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *