Бързо, лесно, вкусно, кулинарно…

Гостувам на „Бързо, лесно, вкусно“, където ще представя три рецепти с малко известните продукти – тапиока, киноа и тонка боб.

Гледай предаването по Канал 1, във вторник, 8 февруари от 18:35 часа.

И не забравяй да приготвиш тефтера и молива. 🙂

А ето и видеото на предаването с моето участие. Благодаря на екипа на „Бързо, лесно, вкусно“.

28 коментара

 1. Стискам палци! Не си представям как ще надприказваш Ути, но се надявам да не се притесняваш и да се забавляваш! Успех, мила Йоана!

 2. Йоана огромни поздравления! За съжаление няма как да гледам предаването, но се надявам после да качиш видеото и тук:) Стискам палци!

 3. Успех, Йоана – стискам палци! Звам, че ще се представиш отлично. Чакам с нетърпение!
  Таня

 4. Йоана, много ми хареса предаването! Чудесна си – неподправена, естествена и много симпатична!
  Рецептите няма защо да коментирам – впечатляващи както обикновено.
  Поздравления!

 5. Йоана, беше страхотна, както винаги.
  А рецептите ще пробвам още утре 🙂
  Благодаря ти.

 6. Да, да, да, Йоана е такава сладурана! Мисля с Ути ще бъди далеч по-приятно за гледане предаването, отколкото… нали се сещате…! Очаквам видеото с нетърпение, ще проверявам и страницата на БНТ! Поздрави и успех на Йоана, и на всички, разбира се!

 7. не успях да те гледам за съжаление Йоана, но предполагам ще качиш рецептите за да ги оценим по достойнство!? 🙂

 8. Йоана, гледах те снощи по БНТ! Ти беше страхотна, мила и непринудена, само Ути малко ме ядоса, че не те оставяше да се изкажеш. Но при него това си е маниер на действие май.

  Много харесвам блога ти и май вече около година го следя, но досега не съм писала коментар. Е, престраших се 😉 Много харесвам готвенето ти. Поредиците ти за гръцката и баварската кухня особено ми допаднаха! Продължавай все така!

 9. Ей сега те гледах 🙂
  Страхотно се представи! Толкова беше спокойна и уверена, държа се като истински професионалист.

  А ягодката на ревера беше много сладурска 🙂

 10. Чудесно предаване! Навих си алармата, за да не го изпусна. Даже моя съпруг се присъедини и го изгледахме заедно. А той се обади и на колегите да гледат коя е причината за „добре поддържаната му форма“ напоследък 🙂
  Много ти се зарадвахме и ти пожелаваме по – чести изяви , които да носят удоволствие за теб , а и за нас…

 11. Поздравления за представянето Ви. Пък и се представи и като чаровница. Вече станах фен на кухнята и блога Ви, ще го посещавам по-често. Приятно е и защото предложенията Ви са интересни и нестандартни за нашата географска ширина.

 12. Държа да отбележа, че ми коства сериозни усилия да не коментирам разни хора, при които ходиш да готвиш или да работиш… 🙂 Ориентирах се, че не ти е приятно, а и наистина няма защо – въпрос на личен вкус е, и понякога на личен опит.
  Прави ми впечатление обаче, че ставаш по-спокойна и уверена пред камера, а и когато информираш за самите си участия, и страшно се радвам за теб! За човек, който изразява себе си посредством правене, и който се смущава, когато някой му се метне насреща с възторжени почитания 🙂 това със сигурност е огромно постижение.
  Ще изгледам Ути, заради теб, и се надявам да оцениш подвига 😉
  Колкото до въпроса за теглото на Вальо – надявам се, знаеш, че в него се съдържа и доза завист към първия и постоянен дегустатор на творенията ти; това също от личен опит, само името е различно 🙂
  Хубави почивни дни ти желая, Йоана!

 13. Поздравления за отличното представяне Йоана, Ути остана очарован от уникалните рецепти:) Желанието ми да те виждам по-често в телевизията се сбъдва! Успех!

 14. Прекрасни неща правиш!

  Сега изгледах видеото и имам едно питане – кондензираното мляко наистина ли е ПОДСЛАДЕНО? Защото това, което беше изсипано в тенджерата, беше с консистенцията на неподсладено Dutch Lady (по-гъсто от мляко, но определено течно), а подсладеното кондензирано мляко в консерви на същата фирма са с гъстотата на течен мед… Гледам, че допълнително има и захар. Понеже нямам представа, колко сладък трябва да е крайния резултат, ще съм благодарна, ако ми отговориш. Рецептата ме заинтригува!

  1. Поздравления за наблюдателността. Изпаднах в тих ужас, когато видях с какво кондензирано мляко са ме снабдили, но продължих нататък, както си следва по рецепта.
   Така че, следвай рецептата, която съм дала без да се задълбочаваш в това, което виждаш на екрана.

 15. Като малко детенце =)
  Много невинно!
  И едва успя да кажеш две три думички…Ние си знаем обче кой колко знае 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *