Топли нощи, студено вино и средиземноморски аромати

Хей, хей, аз отново съм тук, изпълнена с емоции и преживяла едно от най-силните кулинарни пътешествия. Но преди да започна да ти разказвам за запада ще оставя преживяното да отлежи, да се запамети трайно в съзнанието ми и да отключи нови врати в кулинарния свят.

Междувременно ти предлагам да се потопиш в ароматите на Средиземноморието, да се отдадеш на лятно настроение и да вдъхнеш морския бриз независимо къде се намираш. Моето предложение за миди, задушени в бяло вино и пресни билки ще откриеш в брой 16 на списание Нея.

13 коментара

 1. В момента съм на море и с удоволствие опитваме морска храна. Едно от моите следващи кулирани предизвикателства е да се науча да я готвя в домашния условия.
  Със сигурност ще си купя списанието!
  Весело лято и приятни пътешествия, Йоана!

 2. Хей, хей, добре дошла отново, Джо. 😀 Тази мидка е за мен, нали, но съм съгласна да я поделя, ако има още желаещи. 😀 Поздрави!!

  1. Хей, Wed. 🙂
   Тези миди, където ги наснимах имат такъв еротичен заряд, че чак започвам да ги гледам с други очи. 🙂

   Сега се опитвам да пиша за Мюнхен и не мога да си събера мислите. Толкова много неща искам да кажа… 🙂

 3. Тогава с удоволствие ти я отстъпваме, защото чакaме с нетърпение разказa за Мюнхен. Зарядът й (в който не се съмнявам) ще помогне със сигурност, ако не на мислите, на усещанията, а с тях също се пишат прекрасни истории… 😉 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *