Курс за пълнозърнести рецепти от „Аромати от сърцето на дома“

Пълнозърнестите брашна придават на всички печива забележителен вкус и хрупкава текстура, а различните видове пълнозърнести брашна от пшеница, лимец, спелта и ръж отразяват своята собствена специфика върху тях. Ако искаш да внесеш повече разнообразние в семейното меню, заповядай на този курс за пълнозърнести рецепти, в който ще приготвим няколко предложения от моята книга “Аромати от сърцето на дома”.
Ще се запознаете отблизо с различните видове брашна, с подходящи за тях комбинации от продукти и техники на работа. Ще се създадем ароматите, които след това лесно ще пресъздадеш в сърцето на твоя дом.

Ще приготвим:

 • Печени месни пирожки с праз и чубрица
 • Плосък хляб с карамелизиран лук, патладжан и сирена
 • Ръжени бисквити със семена
 • Кокосово-морковени мъфини
 • Еклери с крем Муселин и шоколадова глазура

Всички приготвени рецепти по време на курса ще бъдат опитани с чаша вино.

Цената на курса е 120 лв. При ранно записване до две седмици преди обявената дата, цената е 100 лв. Курсът се провежда при минимум 6 и максимум 10 участника.

[show-category-courses courseid=“2865″]

Място на провеждане на курса

[show-map]

6 коментара

 1. Привет, Йоана! Имам книгата ти „Аромати от сърцето на дома“ и тъкмо допекох и последните кокосово-морковени мъфини. Вече опитах един от първата партида и е чудесен! Нямам търпение да изпробвам и други рецепти от книгата! Благодаря за хубавите идеи!

  1. Радвам се, Жени! Благодаря за обратната връзка. Оставам на разположение, ако изникнат въпроси по рецептите.

 2. Пак аз 🙂 Правих и ягодовите кексчета с кокосов крем – неочаквано добре се получиха! Нямам търпение да дойде неделя, за да изпробвам следващата рецепта! Книгата ти е чудесна. Няма ли да правиш пак курсове?

  1. Много се радвам, Жени! Оставам на разположение, ако изникнат въпроси по рецептите.
   За момента не ми остава достатъчно време за организиране и провеждане на курсове. Ако това се случи, ще разбереш от този блог. Успех!

 3. Пожелавам си така да ти се подредят нещата, че да ти остане време за курс 🙂 Сигурна съм, че местата ще свършат бързо!
  Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *