Запознай се с Даниел

Даниел

Казват, че даването на живот е чудо, но аз едва сега разбрах какво означава това. На 19 септември Даниел стана част от нашия пъстър свят. Има си десет пръстчета на ръцете, десет пръстчета на краката, тъмна коса и пухкави бузки. Той е мек и сладък като праскова, кротък и силен.  Има моя нос и надявам се е взел цветa на очите на Вальо.

Даниел

А аз съм най-щастливият човек на света, защото вече мога да гушкам моето момче. Пардон, моите две момчета. (В края на бременността имах толкова голям корем, че не можех да прегърна никого.)

Даниел

Уча се да бъда майка и имам още много да работя по това, затова няма да бъда многословна сега. Отдавам се на мисията да бъда родител.

Даниел и мама

П.П. Чакам да ми монтират абсорбатор в новата кухня и продължавам с любимото си хоби 🙂

125 коментара

 1. Честито ти детенце,Йоана! Бъдете здрави! Това е истинско блаженство(поне за мен беше така)!

 2. Добре дошъл Даниел! Светът е прекрасно място, ще видиш 🙂 Добре дошла в новото приключение Йоана

 3. Прекрасен! Просълзих се и си спомних моите първи майчински трепети с моите две любими деца.
  Желая на трима Ви много любов и топлина.

 4. Честито да е жив и здрав и да ви прави все по-щастливи с всеки изминал ден. Нямах търпение да публикувате снимки – вашите снимки са винаги радост за окото и душата /най-често и за стомаха/

 5. Честито!
  Да е жив и здрав много да радва и да бъдете много щастливо семейство!
  Много хубави снимки 🙂

 6. Честито,Йоана. Да сте здрави и много щастливи с този прекрасен ангел от снимката. Да прегърнеш новороденото си детенце е най-божественото усещане на света, а най-голямото предизвикателство в този живот е да го отгледаш и възпиташ.Пожелавам Ви много любов, вяра и търпение в приключението Да бъдеш родител.

 7. Йееее, от кога чакам тази публикация 🙂
  ауу, ама той е невероятен :* Честито ви бебе, Семейство! Пожелавам на Даниел да бъде жив и здрав, гордостта на мама и тати, и скоро да изпълва с детският си смях целия нов дом! Йоана, ти със сигурност вече си прекрасна майка, щом имаш цялото щастие на света! Бъдете благословени!

 8. Аууу, разкош пухкав розов!
  Честито родителство и на двамата, честито ново човече и най-голяма радост!

 9. Прекрасни сте! Напълни ми се душата докато четях и гледах! Да е жив и здрав Даниел и много радост да носи на мама и татко! С малкия ангел споделяме общ рожден ден, затова съм убедена (от личен опит:), че ще е късметлия:) Поздрави!

 10. Честито Йоана!
  Най-сърдечни поздрави и пожелания за много здраве, радости и незабравими мигове – сигурна съм, че всеки един е такъв за теб, покрай малкия човек!

 11. Честито, това момченце още около година няма да разбере какъв голям късметлия е, но след година на млечице… мммммммммммм! Много хубави мигове ви желая!

 12. Честито Йоана!
  Несъмнено ще се справиш със задачата да си майка, с любовта с която правиш всичко. Наслаждавай се на всеки миг.

 13. Честито Йо! Наистина трудно се намира нещо на този свят, което да ти осмисли живота повече от децата! Да сте живи и здрави и много щастливи всички заедно!

 14. Честито,Йоана! Сега вече имаш всичко! Да е здрав, силен, да има безгрижно детство и да сте много щастливи заедно!

 15. Даниел е страхотен! Честито! Да сте много здрави цялото семейство, Даниел много да ви радва и вие него също! Наслаждавай се на всяка минута с малкото човече. Скоро ще осъзнаеш колко бързо тече времето 🙂 и колко бързо порастват мъниците.
  Сигурна съм, че ще си страхотна майка. Осланяй се на вътрешния глас и на инстинктите си и слушай бебето!
  Бъдете щастливи!

 16. Честито! Да сте живи и здрави всички! Пожелавам на малкия юнак да вземе от майка си любопитството към живота и голямата артистичност!

 17. Честито Йоана! Да е жив и здрав Даниел, този малък ангел с това прекрасно име! Не бързай сега с публикациите, за всяко нещо си има време. И аз отдавна чаках тази публикация. Не се съмнявам в радостта и щастието, което ви изпълва като родители! Бъдете здрави!

 18. Страхотна новина! Честито рождение на малкия Даниел, Йоанна! Да расте здрав, щастлив и много усмихнат. Чудесно име сме му избрали, прегръдки за теб и Вальо

 19. Честита блага вест, Йоанка, бъдете здрави и благословени и тримата! Прекрасен е малкият господин, да расте здрав и безгрижен, а мама да го радва с вкусотии, както само тя може. Сърдечни поздрави! 🙂

 20. Честито бебче 🙂 Всичко друго сигурно е загубило вече смисъл 🙂 Не бързай с любимото си хоби – радвай се на новия ви член на семейството !!! Много хубава новина 🙂 Много се зарадвах 🙂

 21. Честита радост ,Йоана ! Това е най-голямото щастие и най-голямото богатство!И аз на 28август и 01септември станах за трети и четвърти път баба ! Просто е прекрасно ! Думите не стигат за да се опише щастието ми ! Бъдете здрави и много щастливи и продължавай да ни радваш с вкусния ти блог!

 22. Здраве , щастие и безгрижно детство на малкото сладурче и много любов на неговите родители поктай отглеждането му !

 23. Добре дошъл, Даниел! Нека бъде здрав и много да ви радва, с усмивка да пълните дните си занапред, пътят ви да е озарен от светлина и благодат! А за хобито- време има, Дани е номер едно в момента! Пожелавам ви много щастие!

 24. Браво, Йоана! Справи се чудесно – както винаги!
  Ииииииии не се сърди, ноооо това е най-прекрасното ти произведение! Да Ви е жив и здрав сладкиша !

 25. Хей! Изненада ме с тази новина. Толкова се радвам! Да ви е здрав, и послушен! Да папка и да оставя мама да си почива от време на време. Целувки от нас с Калин и Дария 😉

 26. Поздравления за щастливото събитие! :))) Пожелавам ви бързо възстановяване, спокойни дни и нощи и много усмихнати и обичливи моменти с „новото попълнение“! :))))

 27. Прекрасен малък син, прекрасна майка – честито, Йоана!
  С пожелания за расте здрав, силен и талантлив,
  усмихнат и много щастлив, за твоя и бащина радост!

 28. Честита радост,Йоана!
  Много е очарователен Даниел,да расте здрав и с късмет,да му се радвате и гордеете с него!

 29. Йоанисимаааа!!!

  много се радвам за теб! ЗНам, че ще бъдеш толкова добра майка, колкото и кулинар, по душа си таква- отдаваще се на това и тези, които обичаш 🙂
  Убедена съм, че това ще е най-веселата ти Коледа!

  Благодаря,че сподели тук!
  Много, много поздрави на трима ви

 30. Добре дошъл, Даниел, в големия бял свят! Да си здрав и щастлив, няма нищо по-важно от това!
  Йоана, открих твоя блог когато аз бях бременна (преди 5 години) и за мен винаги ще бъде свързан с моето дете и щастието да бъдеш майка. Затова много се радвам за теб и за вас двамата (вече тримата!) и пожелавам да бъдеш все така иновативна и да продължиш да имаш време за Кулинарно!

 31. Честито!!!!Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!Пожелавам ви по малко безсънни нощи и повече усмихнати моменти!!!

 32. Най-искрени поздравления! 🙂
  Толкова нежно и изваяно момче, съкровище, да ви е жив и здрав!:)

 33. Ихааа… това е най-хубавия сладкиш, който си правила 🙂 Желая Ви много радост и се надявам да е верен помощник в кухнята!

 34. Честито!
  Ние очакваме абсорбатора в кухнята, а за Даниел, разбира се, е найк-важна майчината кърма……

 35. След тези мили думи, които са отправили Вашите почитатели към вас , рискувам да се повторят.
  Само бих искала да добавя, че майчинството е най-прекрасното нещо, което може да ни се случи в този живот. Всяка жена е благословена, когато изпита това чувство. Сигурна съм че Вие заслужавате това голямо щастие и с още по-голяма любов ще продължавате да ни радвате, да творите и да споделяте.
  Пожелавам щастие и багоденствие на Вашето семейство!

 36. Честито малко съкровище!Когато го прегърнеш за първи път,усещаш колко много щастие може да побере сърцето ти!!!
  Бъдете много щастливи!

 37. Йоана, честита рожбица! Това прекрасно синче е най-голямата благословия!
  Бъдете здрави и щастливи!

 38. Честито, Йоана! Бъдете много здрави и щастливи! Тази чудесна новина направо изпълни деня ми! 🙂

 39. Честито Йоана!Прекрасно детенце,нека расте весело и безгрижно обградено с любовта на мама и тати и да бъде твоето вдъхновение за много нови вкусни изкушения.

 40. Честита радост, Йоана и Вальо. Вашият юнак се е родил на моя рожден ден 🙂 Поздравления за новото голямо малко щастие в домът ви! Да сте живи и здрави!

 41. Добре дошъл и от мен:) Пожелавам на Даниел много да го радвате (както и той вас) и да има дълъг, щастлив и смислен живот.

  Скоро ще очакваме и вкусни изненади подходящи за най-малките. Според една от теориите, крахът на тъмното средновековие се е случил благодарение на многото нови вкусове донесени от мореплавателите. Новите стимули пробудили спящия интелект и настъпил Ренесанса.

  Тази теория определено работи за мен с твоите находчиви комбинации на вкусове и аромати (лавандулата още ми е фаворит). Сега чувам, че детските психолози се опират на тази романтична история и ни окуражават да провокираме и децата с вкусна храна от най-ранна възраст. Така че разчитаме на теб и на този фронт вече.

  Много целувки, здрав сън и търпение!

  1. Малко позакъснял, но сърдечен поздрав,

   Честито да Ви е малкото човече! Да е здрав и безгрижен и много, ама много
   да го слушате-))))!

 42. Честито Йоана,
  Нека Даниел да расте здрав и да спинка по цяла нощ 🙂
  Наслаждавай се пълноценно на сладките мигове с малкия принц!

 43. Чета блога ти редовно, от тук вземам най-добрите рецепти, които съм правила до сега, но нещо не съм по коментарите(а трябва, за да знаеш колко много хора са с теб и ти се възхищават), обаче сега няма как да не напиша – ЧЕСТИТО и пожелавам на цялото семейство здраве и цялото щастие на света :).

 44. Йоана, приеми и моите, закъснели, но най-искрени пожелания за много радости и щастие с това човече!

 45. Оооо, толкова много чаках този момент, а някак съм го пропуснала!
  Добре дошъл на този свят, Даниел, паднаха ти се страхотни родители, остава да си много здрав, другото ще се нареди 🙂

 46. Здравей Йоана, и аз съм жънала много успехи с твоите рецепти (и продължавам да го правя), поздравявам те за всички прекрасни идеи, благодаря за кулинарните вдъхновения, които съм получила от теб, и поради тази причина, някак си е редно и аз да те поздравя за най-голямото и несъмнено най-щастливо събитие в живота ти, от сърце пожелавам на малкия ти син да расте здрав и силен!

 47. Мила Йоана, честито!!!
  Голям фен съм ти, но явно отдавна не съм се развихряла в кухнята, а започна ли, ти си винаги с мен, откакто те открих…. изненадата е просто супер…
  С първото дете ме обхвана такова желание да готвя, че побърках всички вкъщи, освен това непрекъснато канехме гости, облизваха си пръстите….първите 6-9 месеца бяха невероятно време, много щастлив период……бебето ми обикновено спеше на гърдите ми в слинга, а аз се забавлявах с твоите сладкиши…
  Та, мила Йоана, пожелавам ти много, много щастие, спокойствие, любов, и да знаеш, че напук на приказките за безсъния и преобръщане на живота те чака просто един рай, миришещ на бебешки сън и на топли есенни десерти….
  Е, с второто дете вече….
  Но млъкни, сърце!
  Много, много и най-хубави пожелания! Браво и на Вальо!
  Даниела

 48. Добре дошло в нашия хубав свят, мъниче! Бъди здраво, щастливо и спокойно! Обичано е сигурно, че ще бъдеш! Поздрави за цялото Ви хубаво семейство, Йоана! Много се радвам за Вас!

 49. Добре дошъл на малкия Даниел и честита първа рожба, Йоана! Пожелавам ти да изградиш силна връзка с малкото си момче, която да остане за цял живот.

 50. Не знаам защо постинга ми преди минута излезе от „анонимен“. Най-добри пожелания още веднъж!

 51. Макар и с едномесечно закъснение, да ви е честит сина и от все сърце – само радост да ви носи, бъдете щастливи и тримата.

 52. Чудесен малък сладурчо! Предстоят ви толкова много прекрасни моменти! Да ви е жив и здрав!

 53. Честит Първи рожден ден на Даниел! Да е жив и здрав, много да радва мама и татко и нека любовта и усмивките винаги да го съпътстват в живота! С най-искрени пожелания за специален, красив и топъл празник:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *