Разходка по 7-мо Авеню

Заваля сняг, сложих коледните лампички и украса у дома, приготвих един голям Щолен и то взе, че ми дойде празничното настроение. Настроение с аромат на портокалови корички и печени бадеми, настроение в червено и зелено, настроение за Коледа.

С това настроение ще се разходя по „7-мо Авеню“, ще ти покажа моя Щолен и ще си говорим за него.

Гледай предаването „7-мо Авеню“ по TV7 на 15 декември от 10 часа сутринта.

Видео от гостуването ми – тук.

18 коментара

 1. еха, и без това всяка сутрин след шоуто на Лео тв ми остава включен на този канал, ще те гледам непременно! Поздрави и усмивки :-)))

 2. И аз непременно ще гледам утре, ще ми е много приятно да ви видя, Йоана, и да се заредя с коледно настроение от този щолен, у нас не го хапваме, но като гледам как се приготвя ми става много уютно и заухава на Коледа

 3. Вярно е, наистина имаше много топло излъчване, в комплект с щолена много коледно настроение. Поздравления!

 4. Включих точно когато от телевизора се разнесе едно доволно „Ммммм“. После видях, че приятна на външност дама със синя блузка опитва от коледния ти щолен. Сигурна съм, че и гладните оператори, които са се добрали до парченце после, са те благославяли. Да знаеш много ти отива на класата и професионализма да си на Седмо авеню 🙂

 5. Не съм впечатлена въобще!
  Това сирене от 100 лева килограма ли го купи?
  Трябваше да сложиш и паста от магарешки бодили много ще му тича на Рокфора.. …:))))))))

  1. Скъпа/и Liza/Lizakura, твоите коментари се движат на границата на доспустимото и на моменти я прескачат. На път си да си спечелиш забрана за коментиране в блога. Мисли преди да пишеш, моля те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *