Форум Храна

Дискусиите и новините за храната, от избора на почва за отглеждането ѝ до момента, в който е сервирана в чинията пред нас, винаги ще бъдат актуални. Аз живо се интересувам от това, с което се храня, не само защото имам нужда от енергия или пък да потуша шумотевицата в стомаха, когато съм гладна, а защото с избора на храната, която ежедневно приготвям вкъщи, аз избирам здраве и добро настроение.

Интересувам се и от хората със същите възгледи като моите, от тяхното мнение и опит. Казват, че се учим докато сме живи. Всъщност, учим се, докато искаме. Аз искам да науча повече. Ето затова ще присъствам на Форум Храна, на който лекторите са интересни личности, всеки специалист в своята област и съм сигурна, че от тях ще науча много нови и интересни неща.

Форум Храна ще се проведе на 27  ноември, събота в Модерен театър, София. Може да се регистрираш и да се видим там. 🙂

12 коментара

  1. Благодаря за инфото, Йоана! Едва ли знаеш колко навреме идва то! А храната наистина е важна, вероятно най-важното нещо. Все пак човек е изграден от това, което яде…

  2. Според мен като изключим Юрий Ковачев които наистина разбира от храна и има етично отношение към нея и Сава Чолаков които пък се занимава и интересува от земята. Не виждам другите лектори с какво ще ме обогатят. Но да има дрън дрън та плас

  3. Е не е точно така малко се пресилих и д.р Гаидурков си разбира , а пък и човек винаги има какво ново да научи. Сигурно е засегнато егото ми, тъй де как може да няма представител от Слънце Луна.?

  4. Йоана, с уважение към любимия ми блог искам да ти дам една препоръка. Търся една рецепта от миналата Коледа и не мога да се ориентирам. Много по-удобно ще е ако нещата ти са подредени в хронологичен ред по месеци и година. Така е по-удобно за нас. Извинявай.

  5. Ооооо и по сто пъти да чета рецептите, независимо коя ще е няма да ми омръзне, но говоря по същество, когато бързам за нещо конкретно. Сега имам време и ще си я намеря – за едни мъфинки отгоре с бял крем от бонбоните Маршмеее….Там пък колко време съм прекарвала… за наслада на душата. И затова бях много доволна когато тупри на място една г-жа ли е г-ца ли е по въпроса с целината. Анонимен съм защото нямам блог. Иначе се казвам Таня. Желая ти успех и започвам да си гледам рецепти, но да не забравя че много от нещата ти съм правила, а минала седмица доста от постните сладкиши и т.н.

  6. Загуби ми се коментара – пиша го пак. Точно за тези тарталети става въпрпос, а аз написах мъфини. Но проблема не е никакъв, защото и по сто пъти мога да гледам нещата и да не ми омръзват. Така онази вечер попаднах на ангелчето от захарното тесто, което миналата година така и не пробвах, защото нямах синя боя, но тази ще действам. Благодаря ти! Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *