Какво ме кара да бъда щастлива

Получих вече три покани да напиша кои са 6-те не-важни неща, които ме правят щастлива. Едната е от Поли, втората от Рос и третата от Григор. Цялата тази работа започва от Бу.

Щастието е навсякъде около нас, просто трябва да се научим да го виждаме, но успях някак да отделя 6 от многото не-важни неща, които ме правят щастлива.

 1. Целувка за Добро утро. Целувката от любимия (макар и още сънен) всяка сутрин ме зарежда с щастливи емоции. Това действие вече се е превърнало в ритуал и без него денят е различен.
 2. Слънчево утро. Обичам светлина и топлина, особено ако денят започва с тях. Това е една от причините, лятото да е любимият ми сезон.
 3. Чаша хубаво вино. След две ставам още по-щастлива. 🙂 Любимия ми сорт е Sauvignon Blanc, идеален за леки салати и морска храна.
 4. Плодове. Всякакви, по всяко време. Харесвам наситените цветове и аромата на току-що откъснат плод.
 5. Аромат на мащерка. Действа ми успокояващо и уютно. Понякога стривам няколко листенца прясна мащерка между пръстите си за да я усетя по-силно.
 6. Успешна кулинарна импровизация. Естествено. Особено след няколко неуспешни опита настава истински триумф, когато се получи замисленото.

Да се подготвят да пишат:

Силвия

Нина

Мики

Вал (Джак)

Еми

Ани

12 коментара

 1. Аз маааалко ще се забавя с писането за любимите неща, защото си залях компа с кафе и сега мислите и думите ми са ама съвсем виртуални – само в главата ми.
  А иначе много мило и искам да пиша за щастливите ми неща. Очаквайте включване 🙂

 2. След целувката трябва да последва нещо съществено. След чашата вино трябва също така да последва нещо съществуно- още две шишета плюс малко кокаин. Е те тогава всичко ще е тип- топ!

 3. Колко хубаво 🙂 Усмивка ми докара с този пост!
  Докато четях се замислих, кое мен ме прави щастлива освен разбира се блокче черен шоколад с мента 🙂 Първото, което си помислих е че все още имам сили да мечтая и да пазя вярата си че някой ден мечтите ми ще се сбъднат! 🙂
  Целувки, Джо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *